Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Hack do tartaku, 20x5 w 2min., 18k pkt. w 1 hit

wilku5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie uwaga! Znalazłem na niemieckim forum super hacka do minilandu który pozwala na ustawienie wielu opcji ułatwiając nam zdobycie pożądanej nagrody. Co jeśli wam powiem że jesteście wstanie dostać 18k punktów za jedno uderzenie? Tak to możliwe bo sam dzisiaj zdziwiłem ryj jak to zobaczyłem :D 20x5 można zrobić w 1-2 minuty.
Nie wiem czy mogę podać to forum, jakby ktoś chciał to pisać na pw. Jest tam wiele botów i hacków które czekają na przetestowanie :P

Tutaj daje skan:

https://www.virustotal.com/file/138ee1923a99781de738a9711e37fde8803782126b242950bb9ed642a72476e2/analysis/

Są tam jakieś wirusy, ale przysięgam że działa :P Mogę wam nawet zrobić filmik jak ktoś by chciał :)
Film jest: http://video.anyfile...ery/video/48622 <--- Mini Poradnik i prezentacja hacka

Tutaj jest pobierz:

Tutaj nowe linki: 
1. http://speedy.sh/bMpaH/AllIn1MGHack-safe.exe 
2. http://hostuje.net/file.php?id=44590b1ca131ef95c15d53a5a217b07d                                             
4. http://przeklej.net/file_details/65411.html                                                    
3. http://www.speedyshare.com/PvUwn/AllIn1MGHack-safe.exe                                                                                  

Tutaj daję moje ustawienia jak się nim bawiłem przed chwilą:

1aa.JPG

1aaa.JPG

1.Włączyć nostale przez zwykłą ikonkę, bez żadnych cracków bo nie zadziała bo patrzyłem :D Bo on odnajduje proces nostalex.dat
3.Później włączacie hacka i ustawiacie takie opcje jakie tam chcecie(Nie dawajcie żeby nie tracić żyć bo nigdy nie przegracie i będziecie musieli w procesach wyłączać nostale)

Piszcie komentarze!

avek.png
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe mogę ale nie wiem na co wrzucić później :P Na swoje konto YT na pewno nie, może nagram szybko wyrenderuje do 480p szybko i wrzucę na jakiś transfer? Tak zrobię ale nie wiem czy dziś jeszcze ale jutro na pewno.

@EDIT Film już się renderuje :) Wrzucę na takie coś co wygooglowałem: http://video.anyfiles.pl Zrobię jeszcze jednego edita jak już wszystko wrzucę i zaktualizuję temat :D

@EDIT2

OK Aktualizacja!

+ Dodałem film na prośbę użytkowników!

avek.png
Opublikowano

Hm bedzie filmik dam plusa bo nie chce wirusów żadnych

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

17/45

Nie radzę pobierać, virus total rzadko się myli.

13a39d412e4f.jpg

Napisalem to przeciez -.-

#Nie ma wpisu ;* ..

I to nie spam tylko fakt dzieciaczku

??? usuwasz wpis moderatora? hmm, spam bo mogłeś to zachować dla siebie... przykro mi ... /// Vertmarek

Opublikowano

Hm to dziala ten bot i warto pobierac czy nie?

Edit:

Po filmiku wynika ze bot nieźle dziala :) Mam nadzieje ze bez zadnych wirusów ; >

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

Dla użytkownika? :D Dzięki :P Fajene . Tylko boje się o bana :/

Szkoda jedynie że te wirusy są. Spróbuje odpalić w sandboxie i zobacze jak będzie szło.

@Edit

U mnie na win7 w sandboxie nie działa i dodatkowo wyskakuje komunikat o zapisywaniu klawiatury i myszki ...

Opublikowano

17/45 ty chyba głupi jestes zrob hacka zeby było

45/45

To wtedy sciagne -.-

Nie lepiej uzyc CE ? .. kazdy hit combo 10 ?

Dzięki temu haczkowi masz ile chcesz punktów za jeden hit! Wczoraj muszę się przyznać że zrobiłem 4 stacki FM'ów, ustawiłem sobie 20k pkt za hita i czekałem aż spadną. W 2-3 minuty 20x5 :)

Nie chcesz nie ściągaj :) Ja specjalnie dla was się dzielę tym hackiem żebyście mogli skorzystać z tak świetnej roboty, mogłem go zatrzymać tylko dla siebie i nic tutaj nie pisać, doceń to proszę.

Hm to dziala ten bot i warto pobierac czy nie?

Edit:

Po filmiku wynika ze bot nieźle dziala :) Mam nadzieje ze bez zadnych wirusów ; >

Nie znam się na wirusach, widać że w skanie są jakieś wirusy ale widocznie są niezbędne do prawidłowego działania hacka, w końcu musi ingerować w te minigry i to nieźle.

Hack działa i to świetnie :D

Jak znajdę inne działające hacki/boty z tamtego forum to chętnie się z wami podzielę :)

avek.png
Opublikowano

Lolz ja jak włączam tego niby cheata to mi wyskakuje coś takiego : The version of your Internet Explorer ist too old. Please update to the latest version. The programm will closed after clicking the OK button. Nie rozumiem jakie powiązanie ma ten hack z aktualizacją internetu explorera.

Opublikowano

@Up

Dziwne ja takowego problemu nie mam ale spróbujcie zmienić domyślną przeglądarkę na chrome albo na inną niż IE albo z aktualizujcie ją i spróbujcie :)

(Włączajcie tego czita jak już jesteście w grze i wtedy go ustawiacie itp, nie przed wejściem do gry tylko po)

avek.png
Opublikowano

Ten hack został opublikowany na ePVPers, sprawdzałem posty innych użytkowników i były 2 problemy:

- Internet Explorer

- Windows XP

Prawdopodobnie na XP nie działa hack.

Zaraz sam sprawdzę czy mi działa i napiszę.

@EDIT:

Sprawdziłem i nie działa, próbowałem w grze oraz zaktualizowałem Internet Explorer, dodatkowo też poszukałem JESZCZE najnowszych aktualizacji i co mnie zdziwiło? kiedy chce się zaktualizować tam trzeba wybrać system operacyjny, a nawet nie było XP!

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Bot zajebiscie dziala i leci mega duzy +

Ale dostalem bana a nazbierałem 23staki fmów xD

Opublikowano

dziala ;) + a wy neoski nie ogarniacie tego ze to nie wirus tylko ten program przejmuje kontrole nad niektorymi plikami nostale dlatego to niby "wirus"

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Uczeń
Opublikowano

Cheat fajny, ale wg. mnie lepiej używać CE bo jest o wiele mniejsze ryzyko bana. Kiedyś pobanowali przez to dość sporą część topki NT za używanie bardzo podobnego programu, który dawał 18010 pkt za jednego hita.. jak dobre pamietam to zwało się to Primavera :P

18706.png
Uczeń
Opublikowano

jest kupon produkcji ;d ale jak dobrze się orientuje niezbyt się opłaca ładowanie nim

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...